Access Bars® Veszprém

2023.11.20

Access Bars kezelés Veszprémben

Az Access Bars egy olyan energetikai kezelési módszer, amely az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a szellemi és érzelmi jólétet keresők körében. Ez a technika egyedi módon kombinálja az energetikai gyógyítás és az érintés terápiájának elemeit, így segítve az embereket az életüket korlátozó hiedelmek és blokkok felszabadításában. Ebben a bejegyzésben részletesen feltérképezzük az Access Bars világát, és megvizsgáljuk, hogyan válhat ez az egyszerűnek tűnő módszer hatalmas változások katalizátorává az életünkben.

Mi is az Access Bars?

Az Access Bars egy kezelési forma, amely az energiamezőinkre összpontosít. Az eljárás során a terapeuta enyhe érintésekkel aktivál bizonyos pontokat a fejünkön, melyek kapcsolatban állnak az életünk különböző területeivel. Ezeket a pontokat "Baroknak" nevezik, és minden egyes érintés egyfajta energetikai blokk feloldását szolgálja.

A módszert Gary Douglas hozta létre, és az Access Consciousness nevű szemléletrendszer egyik része. Az Access Bars alapelve az, hogy a fejünkön található Barok aktiválásával lehetőséget teremtünk az energiablokkok feloldására, így engedve az életünkben bekövetkező változásoknak és fejlődésnek.

Hogyan működik az Access Bars? 

Az Access Bars működése alapvetően az energetikai blokkok felszabadításán és az energiaáramlás helyreállításán alapul. A kezelés során a terapeuta a fejünkön elhelyezkedő 32 bars pontot érinti, amelyek mindegyike más-más élethelyzettel vagy területtel van kapcsolatban. Az érintések segítenek az energiaáramlásnak azon a területen, így elősegítve a negatív energiák és gondolatok felszabadulását.

Az Access Bars kezelés közben gyakran tapasztalható mély relaxáció és belső béke érzése. A kezelt személyek gyakran számolnak be arról, hogy csökkent a stressz, növekedett az életükben az öröm, és könnyebben kezelik az életük kihívásait.

Milyen területeken segíthet az Access Bars?


Az Access Bars sokféle területen segíthet az életünkben. A kezelés során felszabaduló energia és a blokkok eltávolítása révén számos pozitív változás következhet be. Néhány olyan terület, ahol az Access Bars segíthet:

1. Stressz és szorongás kezelése:

Az energetikai blokkok feloldása segíthet csökkenteni a stresszt és szorongást, így elősegítve a mentális egészség javulását.

2. Jobb alvás:

Sokan jelentik, hogy az Access Bars kezelés javítja az alvásminőségüket, segítve a mélyebb és pihentetőbb alvást.

3. Kreativitás és teljesítmény növelése:

Az energiaáramlás helyreállítása inspiráló hatást gyakorolhat, növelve a kreativitást és a teljesítményt az élet különböző területein. Az Access Bars az üzletben és a munkában is nagyon intenzív fejlődéseket hozhat. 

4. Párkapcsolati és szexuális problémák:

Az Access Bars segíthet az érzelmi blokkok feloldásában, ezáltal javítva a kapcsolatok minőségét és az intim együttlétek élményét.

5. Pénzügyi blokkok feloldása:

Az Access Bars segíthet az olyan pénzügyi blokkok felszabadításában, amelyek gátolhatják az anyagi siker elérését.

Hogyan érdemes kipróbálni az Access Barst?

Ha kíváncsi vagy az Access Barsra, érdemes kipróbálni egy kezelést. A legtöbb terapeuta megosztja az Access Bars elveit és technikáit, így a kezelés során megismerheted a módszer hatékonyságát. Fontos azonban megjegyezni, hogy az Access Bars nem helyettesíti a szükséges orvosi vagy pszichológiai kezeléseket, és mindig érdemes konzultálni a szakemberrel, mielőtt új kezelési módot vezetnél be az életedbe.

Az Access Bars egy izgalmas és sokak által hatékonynak ítélt módszer az energiablokkok feloldására és az életünk pozitív irányú változására. Ahogy egyre többen tapasztalják meg a módszer gyümölcseit, az Access Bars továbbra is egy kiemelkedő eszköz marad azok számára, akik nyitottak az energiagyógyászat és az önismeret új dimenzióira.

Ha elsajátítanád te is ezt a technikát, ami az életedet is megváltoztathatja, akkor a tanfolyamokon is szeretettel várlak, vedd fel velem a kapcsolatot :) 

Ajánlott videók az Access Barsról: