Bemutatkozás

Szia, köszöntelek az oldalamon.

Kántás Kata vagyok, Access Bars facilitátor és egy végtelenül kíváncsi lény. Állandóan keresem az újat, az izgalmasat, ami nekem igaz és könnyű. Ilyen számomra az Access Consciousness® rendszere, ami annyit jelent, hogy hozzáférés a tudatossághoz. Évek óta foglalkozom mindenféle módszerrel, hogy a saját tudatosságomat fejlesszem, tágítsam, ami által az önismeretem is rengeteget változott, fejlődött, egyre közelebb kerülök önmagamhoz.

Mindig szerettem az energiával játszani, dolgozni, és az Access Bars, az Access Facelift és a testkezelések erre tökéletes eszközök. 

Gyere el és próbáld ki neked mit adhat!


Nekem mit adott az Access Consciousness® és a Bars?

Tudatosságot, hogy ne a valóság teremtse a nézőpontjaimat, hanem az én nézőpontjaim teremtsék a saját valóságomat.

Be kell vennünk mindent, amit a külvilágból hallunk és magunkra kell ültetnünk az elefántokat, hogy nehéznek, szegénynek, szomorúnak és betegnek érezzük magunkat? NEM!

Nem élek burokban, de megválogatom kikkel veszem körül magam, milyen információkat engedek be, milyen energiák vesznek körül. Téged feltölt vagy inkább csak lehúz a környezeted? A híradót hallgatva úgy érzed boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettél? Ha te sem, ahogy én sem, akkor változtass és hidd el a világ sokkal több csodát és szépséget tartogat számodra, mint hinnéd csak vedd észre, hagyd, hogy bekússzanak az életedbe.

Szeretettel várlak az egyéni kezeléseimen vagy a tanfolyamaimon!

Kata