Access Bars® kezelés

Egy energetikai kezelés, mely a fejen lévő 32 pont megérintésével történik. Ez a 32 pont különböző életterületeinkhez kapcsolódik. Minden életterületünkhöz kapcsoltunk nézőpontokat, korlátozó hiedelmeket, hitrendszereket. A bars ezeket a fix nézőpontokat tudja gyönyörűen kioldani.

A Bars az Access Consciousness® első alaptanfolyama, amit a világ több, mint 170 országában oktatnak képzett facilitátorok.

Mi történik egy Access Bars® kezelés során?

Amikor a kezelő megfogja a kliens fejét, és tart néhány pontot, kiegyenlítődik a feszültség és a fejünk lenyugszik. A gondolataink érzékelhetően elcsitulnak, egyszerűen elkezdjük jól érezni magunkat.

Mindegyik pont egy adott agyterülethez kapcsolódik, és egy adott életterületért felelős. Pl. pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok teremtése, kedvesség, béke, öröm, szexualitás... stb.

Amikor ezeket megfogjuk, akkor pillanatokon belül megtörténik a változás. Érezzük, ahogy oldódik a feszültség, a stressz, a fájdalom - mindaz, ami már nem kell az életünkbe...

Túl egyszerűnek tűnik? Pedig így van. Egyszerűen kioldódik.

Megszűnik végre a zaj a fejünkben, az állandóan zakatoló gondolatok.

Nyugalom, béke, csend, inspirált, kreatív állapot- ezek jellemzőek leginkább egy bars kezelés után, amiről a vendégeim beszámoltak és amiket én is tapasztaltam.

Kinek nem ajánlom a barst?

Aki nem szeretne változni, és változtatni az életén.
Ennél már ne legyen jobb? :)
Jobb, több, könnyedebb mindig van, csak kérdés választjuk-e!

A választás a tiéd!


Próbáld ki, és lélegezz fel!