A választás teremt!

2024.02.18

Az életünk során folyamatosan szembesülünk döntésekkel, és mindegyik választás hatással van jelenünkre és jövőnkre. A "Choice Creates" (A Választás Teremt) kifejezés az Access Consciousness egyik alap filozófiája, miszerint a választások teremtő energiával rendelkeznek. Az, hogyan választunk életünk különböző területein, alakítja a valóságunkat és befolyásolja az utunkat. Ezt az alapelvet már az Access Bars tanfolyamokon is megtanuljuk, hiszen minden másodpercben választunk valamit. 


A választás hatalma:

A választások az alapja mindannak, amit nap mint nap átélünk. Az ébredéstől az esti lefekvésig döntéseket hozunk, amelyek formálják az életünket. Az, hogy milyen karriert választunk, milyen kapcsolatokat építünk, vagy akár csak az, hogy mit és mennyit eszünk mind-mind olyan döntések, amelyek befolyásolják a mindennapi valóságunkat. Sokszor vannak szenzációs ötleteink, de visszafogjuk magunkat, hiszen bekapcsolnak a nézőpontjaink, és mások ítéletei, hogy nekünk ez nem lehetséges, mások mit fognak szólni…. stb. De sokszor előbb választunk és utána összeáll a kép, és minden úgy rendeződik, hogy valóra váljanak ezek az ötletek. Ha valóban választottad azt az adott dolgot, akkor az Univerzum melléd áll és támogat. Mi más is lehetséges még?

A tudatos választások:

A tudatos választások a "Választás Teremt" elve alapján kulcsfontosságúak. Az, ha tudatosan közelítünk meg egy helyzetet, és figyelünk arra, hogy miként reagálunk rá, lehetőséget teremt arra, hogy pozitív irányba formáljuk az életünket. A tudatosság azt is jelenti, hogy vállaljuk a felelősséget a döntéseinkért, és felismerjük, hogy mindannyian teremtői vagyunk a saját valóságunknak.

A választások hosszú távú hatásai:

A rövid távú kielégülés és a hosszú távú boldogság közötti egyensúly kialakítása a Választás Teremt elve szerint lehetőséget teremt arra, hogy hosszú távon is kiegyensúlyozott és teljes életet éljünk. Például egy egészséges életmódra való választás, rendszeres testmozgás vagy a tanulás iránti elkötelezettség mind olyan választások, amelyek hosszú távon pozitív hatást gyakorolhatnak az életminőségünkre.

Mindannyian teremtői vagyunk a saját valóságunknak.

A kihívások és tanulás:

A Választás Teremt elve alapján minden választásban van tanulási lehetőség. A nehézségek és kihívások olyan lehetőségek, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy fejlődjünk és növekedjünk. Az, hogy hogyan reagálunk egy problémára vagy kihívásra, és milyen választásokat hozunk a nehéz időkben, meghatározza a személyes fejlődésünket.

A kollektív választás hatalma:

A választások nem csupán egyéni szinten, hanem kollektív szinten is hatnak. Az egyéni választásaink és azok összessége formálja a társadalmat és a világot. Az ilyen választások bevonhatják az önkéntességet, a fenntarthatóságot vagy az igazságosság iránti elkötelezettséget, és hozzájárulhatnak egy pozitívabb, kiegyensúlyozottabb világ kialakításához.

A választás teremt: Egy Folyamatos Utazás

A Választás Teremt nem egy egyszeri esemény, hanem egy folyamatos utazás. Az életünk változik, és az élményeink formálódnak a választásaink alapján. Az, hogy elismerjük a választások erejét, lehetőséget ad arra, hogy ne csak a körülményeink áldozataként éljünk, hanem aktív résztvevőiként az életünk teremtésében. döntési helyzetekben, ezt a kérdést is alkalmazhatod, hogy megérezd melyik választásod teremt többet. "Ha ezt választom, az azt a jövőt teremti, amit valóban élni szeretnék?"

Záró gondolatok:

A "Choice Creates" - A Választás Teremt - nem csak egy kifejezés, hanem egy életfilozófia, amely felhívja a figyelmet arra, hogy az életünk folyamatosan alakul, és mi magunk is részesei vagyunk ennek a folyamatnak. Az öntudatos választások, a tanulás a kihívásokból, és a pozitív, hosszú távú hatások mind részei lehetnek ennek az erőteljes elvnek. Az élet egy szüntelen választási lehetőség, és a kezünkben van a lehetőség, hogy teremtői legyünk saját boldogságunknak és sikerünknek.

Access Bars tanfolyam Veszprémben:

Ilyen és ehhez hasonló eszközöket is tanulunk az Access Bars tanfolyamokon, ahol egy energetikai stresszkezelési, stresszoldó módszert tanulunk és mellé több szóbeli eszközt, amikkel a gondolkodásmódodat tudod tudatosabbá formálni, amivel a hétköznapi problémák megoldásai könnyedebbek lesznek, és ismét te leszel az életed teremtője.

Videók a témában: (a fogaskerék ikonnál tudsz magyar feliratot beállítani)