Access testkezelések

2024.04.18

Az Access Consciousness egy dinamikus és forradalmian új megközelítés az élet és az önismeret területén. Ez a módszer számos eszközt és technikát kínál, amelyek segítenek az embereknek felszabadítani azokat a korlátokat és blokkokat, amelyek gátolják őket az élet teljes kibontakozásában. A testkezelések különösen fontos részét képezik ennek a folyamatnak, mivel lehetővé teszik az emberek számára, hogy megszabaduljanak a testben tárolt energiablokkoktól és negatív mintázatoktól. Ez a cikk bemutatja az Access Consciousness testkezeléseit, és megvizsgálja, hogyan segíthetnek az embereknek abban, hogy elengedjék a múltbéli traumákat, és megtalálják az életükben az öröm és a bőség forrását.

Az Access Consciousness alapelve az, hogy minden, amit az emberek az életükben tapasztalnak, a tudatukban rögzített mintázatok és hiedelmek, nézőpontok eredménye. Ezek a mintázatok, nézőpontok gyakran tudattalanul működnek, és gátolják az embereket abban, hogy teljes potenciáljukat kibontakoztassák. A testkezelések célja, hogy feloldják ezeket a blokkokat és hiedelmeket, és lehetővé tegyék az emberek számára, hogy szabadabban áramoljanak az életükben.

"A nézőpontod teremti a valóságod"

Az Access Consciousness testkezeléseket általában egy képzett facilitátor végzi, aki speciális technikákat alkalmaz a test energiapontjainak aktiválására és harmonizálására. Ezek a kezelések fizikai érintésen alapulóak, mint az Access Bars, Access Facelift, vagy a Testkezelések. Ezek a módszerek nemcsak a test fizikai szintjén fejtik ki hatásukat, hanem a tudatosság és az energetika szintjén is működnek.

Az Access Bars egy olyan kezelés, amely során enyhe érintésekkel aktiválják a fejen található 32 energetikai pontot. Ezek a pontok kapcsolatban állnak különböző élethelyzetekkel és területekkel az emberek életében. Amikor ezeket a pontokat stimulálják, lehetőség nyílik arra, hogy feloldjuk a benne rejlő korlátokat és blokkokat. A kezelés alatt az emberek gyakran érzik a feszültség és a stressz csökkenését, valamint nagyobb mentális tisztaságot és nyugalmat tapasztalnak.

Az Access Energetikai ránctalanítás- Access Facelift egy másik hatékony testkezelés, amely az arc és a nyak energiapontjaira összpontosít. Ennek a kezelésnek a célja, hogy feloldja az arc és a test különböző területein tárolt stresszt és feszültséget. Ez nemcsak a bőr megjelenését javíthatja, hanem az egész testet megújíthatja és frissítheti is.

Az Access Testkezelések egy sor különböző testkezelést foglalnak magukban, amelyek célja, hogy feloldják a testben tárolt blokkokat és feszültségeket. Ezek a kezelések lehetnek specifikus területekre összpontosítóak, például hátfájás vagy ízületi fájdalom esetén, vagy általános testi és energetikai egyensúlyt hozhatnak létre, törölhetik a másoktól átvett mintáinkat, pl. mimikri, segíthetnek az agyunkat jobban aktiválni, pl. 90%-os agykapacitás, vagy a bőségteremtésre is van külön testkezelés pl. Korlátlan energia, korlátlan vagyon és korlátlan lehetőségek....

Hogyan zajlik egy Access testkezelés Veszprémben?

Az Access Consciousness testkezelései rendkívül sokoldalúak és rugalmasak, és minden egyes kezelés egyedi és személyre szabott lehet az adott személy szükségletei és kívánságai szerint. Vagy konkrét kéréssel érkezik általában a vendégem melyik kezelést szeretné, hiszen több, mint 60 féle testkezelésből lehet választani, vagy kiteszteljük melyik lenne a legnagyobb hozzájárulás számára abban a pillanatban. Ezek a kezelések nemcsak fizikai állapot javulást és enyhülést eredményezhetnek, hanem az élet minden területén nagyobb tudatosságot és jólétet is hozhatnak, épp emiatt sokszor jobb nem előre kigondolni melyiket szeretnénk, hanem hagyjuk, hogy a testünk azt kapja, amit igazán szeretne és válasszon.

Majd a tesztelés után egy masszázságyon fekve kb. 50 percet tölt el a kedves vendég ruhában, párnával, takaróval ellazulhat, akár el is aludhat és befogadhatja az energetikai kezelés jótékony hatásait.

Testkezelések az önismereti úton

Az Access Consciousness testkezeléseinek számos előnye van, és sok ember számára hozzáférhetővé teszik az önismeret és a gyógyulás útját. Ezek a kezelések segíthetnek az embereknek abban, hogy elengedjék a múltbéli traumákat, és teljesen jelen legyenek az életben. Ahogy az emberek felszabadulnak a korlátoktól és blokkoktól, megnyílik előttük az út az élet teljes kibontakozása felé, és lehetőségük nyílik arra, hogy valódi boldogságot és bőséget találjanak az élet minden területén. Az Access Consciousness testkezelései így valódi kulcsot jelenthetnek az önismeret és a személyes fejlődés útján.

Videó az Access Testkezelésekről: (a fogaskeréknél tudsz magyar feliratot is beállítani)