Access Consciousness®

2023.11.06

Az Access Consciousness egy olyan fejlődési és tudatosságterjesztő rendszer, amelyet szerte a világon egyre többen fedeznek fel. Ez a rendszer azzal a céllal jött létre, hogy segítsen az embereknek elérni az életükben azt a változást, amelyet mindannyian vágyunk. Ebben a cikkben bemutatjuk, mi is az Access Consciousness, és hogyan működik.

Access Consciousness: A Tudatosság Kapujának Kulcsa- Hozzáférés a tudatossághoz

Az Access Consciousness egy olyan filozófia, amely arra ösztönzi az embereket, hogy nyitottak legyenek az élet minden területén, és merjenek új utakat keresni a boldogság és siker eléréséhez. Alapelve, hogy minden lehetőség az emberek előtt áll, ha hajlandók elfogadni és megnyitni maguk előtt az ajtókat.

Az Access Consciousness alapítójának, Gary Douglasnak és a társalapítójának Dr. Dain Heernek, az az elképzelése, hogy a tudatosság lehet az eszköz az önmegvalósításhoz és az életünk irányításához. Az Access Consciousness olyan eszközöket és technikákat kínál, amelyek segítenek a negatív gondolatok és hiedelmek leküzdésében, és lehetővé teszik az emberek számára, hogy az életüket a saját vágyaik szerint alakítsák.

Az Access Consciousness központjában a "Kérdés Mindenre" (Question Everything) elve áll. Ez azt jelenti, hogy az embereknek folyamatosan kérdezniük kell, és nyitottak kell lenniük az új lehetőségek és perspektívák iránt. A kérdés segít felderíteni azokat a területeket, ahol korlátozottak vagyunk, és lehetővé teszi számunkra, hogy megváltoztassuk a valóságunkat.

Az Access Consciousness számos eszközt és technikát kínál az embereknek, hogy segítsen nekik megtalálni a belső békét és boldogságot. Az egyik ilyen eszköz a "Testmunka" (Body Work), amely a test és az energiatest kapcsolatára összpontosít. Az Access Consciousness segít az embereknek megtanulni, hogyan hallgassanak a testükre, és hogyan kezeljék azt a gondoskodást, amire szüksége van.


"Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém."

Access Bars® Veszprémben

Az Access Bars nevű technika egy másik fontos része ennek a rendszernek. Ez a technika az energia terápia egy fajtája, amely a fejünkön található 32 pontot kezeli, és segít eltávolítani a felesleges gondolatokat és érzelmeket. A kezelés során az emberek általában nagyobb nyugalmat és mentális tisztaságot tapasztalnak.

Az Access Bars Veszprémben is elérhető már kezelés és tanfolyam formájában is.---->Szolgáltatások

Az Access Consciousness segít az embereknek megtanulni, hogyan legyenek jelen a jelen pillanatban, és hogyan engedjék el a múltbeli sérelmeket és traumákat. Az Access Consciousness azt tanítja, hogy az elmúlt események nem határozzák meg a jövőnket, és hogy mindig van lehetőség a változtatásra és az újrakezdésre.

Az Access Consciousness egy olyan rendszer, amelynek célja, hogy segítsen az embereknek kibontakozni és megvalósítani az igazi potenciáljukat. Az Access Consciousness azt tanítja, hogy mindenki képes a változásra és a boldogságra, ha hajlandó nyitott szívvel és tudatossággal járni az élet útján.

Az Access Consciousness egyre népszerűbbé válik szerte a világon, és egyre több ember fedez fel benne segítséget az életük különböző területein. Ha úgy érzed, hogy szükséged van változásra az életedben, vagy csak kíváncsi vagy, hogyan működik ez a rendszer, akkor érdemes kipróbálni az Access Consciousness eszközeit és technikáit.

Az Access Consciousness mantrája:

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.

Az Access Consciousness egy olyan lehetőség, amely segíthet neked megnyitni az életed ajtajait a boldogság és a siker felé. Ne hagyd, hogy a korlátozó gondolatok és hiedelmek gátoljanak abban, hogy elérj mindent, amire vágysz. Az Access Consciousness segít neked felszabadítani a belső erődet és a tudatosságodat, hogy új utakat találj az életedben. Az Access Consciousness a tudatosság kapujának kulcsa lehet az igazi boldogsághoz és sikerhez.