Access Bars gyerekeknek

2023.12.01

Ma, amikor a szülők számtalan kihívással néznek szembe gyermekük nevelése során, egyre többen fordulnak olyan alternatív módszerekhez, mint például az Access Bars, hogy segítsenek a gyerekeknek az életük során felmerülő nehézségek kezelésében és a fejlődésben.

Access Bars gyerekeknek Veszprémben:

Egy Különleges Kapcsolat Fejlődésük Támogatásában

Az Access Bars egy energiakezelési technika, amelyet az Access Consciousness nevű szervezet fejlesztett ki. A módszer során a kezelő enyhe érintéssel stimulál 32 pontot a fejen, ezek az ún. "bars" vagy sávok. Ez a technika arra törekszik, hogy oldja az energetikai blokkokat, csökkentse a stresszt és segítse a testet és az elmét az öngyógyításban.

Miért éppen a gyerekeknek lehet különösen hasznos ez a módszer?

 A gyermekkor az egyik legfontosabb időszak az életünkben, amikor az alapvető hiedelmek, érzelmek és gondolkodási minták kialakulnak. Az Access Bars segíthet azoknak a korai traumáknak, stresszhelyzeteknek vagy éppen a negatív gondolati mintáknak a feldolgozásában, amelyek később befolyásolhatják a gyermek fejlődését.

Ez a technika nem csak a problémák kezelésére alkalmas, hanem támogatja a gyermekek önbizalmát, kreativitását és a pozitív énkép kialakulását is. A gyerekek sokszor még nem tudják kifejezni a nehézségeiket vagy éppen azt, hogy mi foglalkoztatja őket. Az Access Bars kezelések segíthetnek megnyitni azokat a területeket az életükben, amelyekre szükségük van, és segíthetnek nekik megtalálni az egyensúlyt.

Egy másik előnye ennek a módszernek, hogy könnyen alkalmazható és a gyerekek számára kellemes élmény lehet. A gyermek egy relaxált állapotban lehet a kezelés alatt, és sokan számolnak be arról, hogy a kezelések után nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak és fokozottabb az éberségük. A kezelések közben a gyerekek néha elalszanak (de a felnőttek is sokszor), ami teljesen természetes :) De az izgő-mozgó gyerekekkel könyvet szoktunk közben olvasni, amit mindig nagyon élveznek, hogy ne legyen számukra nehéz és unalmas 20-30 percet egyhelyben feküdni. 

Miben segíthet a gyerekeknek az Access Bars kezelés?

  • alvásproblémák
  • viselkedésproblémák, ADHD
  • szorongás
  • agresszió, dühkitörések
  • önértékelési problémák, testképzavar
  • kreativitás
  • társas kapcsolatok nehézségei, nehezen barátkozik
  • teljesítmény szorongás, iskolai teljesítmény, vizsgahelyzetek
  • impulzivitás, figyelemzavar
  • betegség esetén felgyorsíthatja a gyógyulást

Fontos kiemelni, hogy az Access Bars nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezeléseket, és mindig konzultálni kell az orvossal vagy más szakemberrel, ha a gyermek valamilyen egészségügyi problémával küzd.

Összességében az Access Bars és a gyerekek kapcsolata egy érdekes és sokoldalú terület, amely segíthet a gyermek fejlődésében és jólétének javításában. Az ilyen alternatív megközelítések egyre népszerűbbek a szülők körében, akik keresik a hatékony és természetes módszereket a gyermekeik támogatására. 

Gondoljunk csak bele milyen szuper lenne, ha már minden kisgyerek kezében ott lenne ez az eszköz a szorongásaiknak oldására, az iskolai akadályok könnyebb átugrására, az élet gondjainak feldolgozására ahelyett, hogy újabb lelkileg leterhelt, és sérült felnőttek váljanak belőlük. Ez egy utópisztikus gondolat, de talán egy jobb és boldogabb világban élnénk, ha többen ismernék ezeket a módszereket, hogy hogyan kezeljék a mindennapos stresszt és hogy mindig van más választásuk. Emiatt is érzem küldetésemnek, hogy minél több felnőttel és gyermekkel megismertessem és megtanítsam ezt a csodás lehetőséget és betehessék az otthoni házi patikájukba, mint egy bármikor előhúzható varázspálca. A 15 év alatti gyermekek ingyenes vehetnek részt az Access Bars tanfolyamon, így ezt a lehetőséget érdemes kihasználni, további infókért az árakról kattints ide

Nézd meg a videót az Access Bars és a gyermekek kapcsoláról- Gary Douglas és Dr. Dain Heer iskolában végeztek Bars kezeléseket: (a fogaskerékre kattintva tudsz magyar feliratot kiválasztani)