ADHD és az Access Bars

2024.01.02

                                     Mi az az ADHD?

Az ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder vagy figyelemhiányos hiperaktivitási zavar) egy olyan neuropszichiátriai rendellenesség, amelynek fő tünetei a figyelemhiány, a hiperaktivitás és a szervezetlenség. 

Az ADHD-személyek számára a mindennapi élet kihívást jelenthet, de szerencsére számos kezelési lehetőség létezik, amelyek közül az Access Bars egy érdekes és egyre elterjedtebb alternatív megközelítés.Hogyan segíthet az Access Bars kezelés az ADHD esetében?

Az Access Bars egy energetikai terápiás módszer, amelyet Gary Douglas hozott létre. A kezelés során a terapeuta könnyedén megérinti a fejbőrön található 32 specifikus pontot, amelyek az élet különböző területeivel kapcsolatosak. Ezek a pontok kapcsolatban állnak a gondolatokkal, érzelmekkel, pénzzel, testtel, idővel és még számos más dologgal. Az érintések célja, hogy oldják a felesleges energia blokkokat és hozzáférést biztosítsanak azokhoz a területekhez, amelyeken a problémák gyakran kialakulnak. Az Access Bars gyerekeknek nagyon könnyed és hatásos módszer, a feszültség oldására és a könnyed ellazulás gyakorlására. 

ADHD és az Access Bars?

Miért lehet az Access Bars segítség az ADHD kezelésében? A válasz összetett, de számos tanulmány és visszajelzés alapján látszik, hogy az energetikai terápiák segíthetnek az energetikai egyensúly helyreállításában és az életminőség javításában. Az ADHD-személyek gyakran kihívásokkal szembesülnek az energia szabályozásában, és az Access Bars ezen a területen nyújthat segítséget.

Az Access Bars kezelés során az energiaáramlás javítása mellett a stressz csökkentésére és a nyugalmi állapot elérésére is összpontosít. Az ADHD tünetei, mint például a figyelemhiány és a túlzott impulzivitás, gyakran összefüggenek a stresszel és a szorongással. Az Access Bars segíthet az idegrendszer egyensúlyának helyreállításában, ami hozzájárulhat a nyugodtabb és fókuszáltabb állapothoz.

Fontos megjegyezni, hogy az Access Bars és más energetikai terápiák nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket és terápiákat. Mindenki egyedi, és az egyes módszerek hatása eltérő lehet.

A kezelés során az emberek gyakran tapasztalnak mély relaxációt és mentális tisztaságot. Az Access Bars-t kipróbálók közül sokan azt mondják, hogy a kezelések után javult a koncentrációjuk, csökkent a szorongásuk és nőtt a mentális éberségük.

Access Bars, mint alternatív lehetőség az ADHD kezelésében...

Az ADHD-személyek és családtagjaik számára fontos megérteni, hogy minden kezelési forma egyéni tapasztalatokon alapul. Az Access Bars csak egy a sok lehetőség közül, és mindig ajánlott konzultálni egy szakemberrel, például orvossal vagy pszichológussal, mielőtt bármilyen új kezelésbe kezdenének.

Összességében az Access Bars egy érdekes alternatív megközelítés lehet az ADHD kezelésében. Az energetikai terápiák egyre népszerűbbek, és számos ember számol be pozitív változásokról az ilyen típusú kezelések után. Azonban mindenki egyedi, és a hatások változhatnak, tehát mindig fontos a személyre szabott megközelítés és a szakemberekkel történő konzultáció. 

Ha kipróbálnátok gyermekeddel, keress bizalommal!

Videó az ADHD-ról és az Access Bars kezelésről: (a fogaskeréknél tudsz magyar feliratot kiválasztani)