Access Facelift tanfolyam

2024.02.01

Access Facelift Tanfolyam Veszprémben-

 Az Egészég és Szépség Harmóniája

Az Access Facelift tanfolyam egy olyan energetikai terápiás megközelítést kínál, amely nemcsak a bőr szépségét támogatja, hanem az egész szervezet energetikai egyensúlyát is segíti helyreállítani. Ez a forradalmi tanfolyam egyesíti az Access Consciousness módszerét a szépségápolással, és olyan eszközöket nyújt, amelyek segítenek elengedni a stresszt, megújítani az energiákat és javítani a megjelenést.

Az Access Consciousness Alapelvei:

Az Access Facelift tanfolyam az Access Consciousness, egy globális tudatosság terjesztő mozgalom része. Ez a filozófia arra ösztönzi az embereket, hogy szabaduljanak meg a korlátozó hiedelmektől, félelmektől, gondolatoktól és érzésektől, és nyissanak az élet összes lehetősége felé. A tanfolyam az Access Consciousness szellemiségében nyújt segítséget az embereknek a szépség és az egészség teljes körű megértésében.

Az Energetikai Facelift folyamatai:

A tanfolyam során a résztvevők megtanulják az "Energetikai Facelift" kezelést, amelyek energetikai eszközöket alkalmaznak a fiatalosabb megjelenés eléréséhez. Ezek az egyszerű, mégis hatékony technikák segítik az arcbőr feszességét, csökkentik a ráncokat és támogatják a sejtek megújulását, akár hegek, sebek kezelésére is, valamint az arcüreg gyulladásának csökkentésére is szuper hatással van. Az Access Facelift nem csupán külső szépséget támogat, hanem a belső egyensúlyt is erősíti, a kisugárzásod ragyogóbb lesz tőle. 

Az Energetikai ránctalanítás:

A tanfolyam részeként bemutatott energetikai ránctalanítás olyan eszközöket kínál, amelyek segítenek az energetikai blokkok oldásában és az életerő felszabadításában. Ezek a gyakorlatok nemcsak a külső megjelenésre, hanem az egész testre és szervezetre is hatnak. Az Access Facelift tehát nem csupán szépségápolási kurzus, hanem egy komplex terápiás megközelítés is.

Az Energetikai Lifting Hatásai:

Az Access Facelift tanfolyam résztvevői gyakran beszámolnak az energetikai lifting hatásairól, amelyek nemcsak az arcbőr frissességét eredményezik, hanem az egész testet és elmeállapotot is megfiatalítják. Azok, akik rendszeresen alkalmazzák az Access Facelift technikáit, tapasztalhatják a stressz csökkenését, az alvás javulását és a testük teljes körű vitalitásának növekedését.

Access Facelift Tanfolyam Veszprémben:

Az Access Facelift tanfolyamok világszerte elérhetőek online és élő formában is. A résztvevőknek nincs szükségük előzetes szakmai tapasztalatra, csak nyitottságra és vágyra a változásra. Az oktatók, akik a tanfolyamokat vezetik, maguk is tapasztalt facilitátorok, akik segítenek a résztvevőknek az új perspektívák megnyitásában.

A tanfolyam egész napos, általában 9-16 óráig tart és minden résztvevő az elméleti rész után 2 Facelift kezelést ad és 2 Facelift kezelést kap, így egy erőteljesn oldódási folyamaton is átmegyünk. 
A nap végére hivatalos Facelift kezelő leszel oklevéllel bejegyezve az Access Consiousness rendszerében. Az oklevél megszerzése után hivatalosan is kezelhetsz vele másokat, akár a családtagjaidta, vagy a klienseidet és beépítheted az üzletedbe.

Záró gondolatok:

Az Access Facelift tanfolyam nemcsak egy szépségápolási kurzus, hanem egy energetikai utazás is, amely mélyen kapcsolódik az Access Consciousness alapelveihez. Azok, akik részt vesznek ezen a tanfolyamon, nemcsak megfiatalodott megjelenést tapasztalhatnak, hanem az élet egy teljesebb, örömtelibb és harmonikusabb változatát is felfedezhetik. Az Access Facelift egyedülálló kombinációja az önbizalom növelésének és az egészég javításának, egy olyan utazásnak, amely a külső és belső szépség harmóniáját célozza meg.

Ha bármi kérdésed lenne, szeretettel várom, az alábbi Írj nekem! gomb segítségével.

A videóknál a fogaskerék ikonnál tudsz magyar feliratot beállítani.